Cristian LOLE

Fotograf de nunta

Nu sunt un simplu pasionat de fotografie, sunt fotograf de evenimente si ma implic in ceea ce fac, cu pasiune. Discut si creez o relatie cu oamenii care au incredere in mine pentru a le oferi amintiri.

Interesul meu pentru fotografie a inceput acum multi ani, in 2012, cand am prins gustul fotografiei cu un simplu telefon. E adevarat, telefonul avea o camera foto performanta. In scurt timp, convins de un bun prieten, mi-am cumparat primul DSLR si nu am regretat nici o secunda. Atunci a inceput procesul de invatare. Am petrecut aproape doi ani, timp in care m-am autoeducat. Noaptea urmaream tutoriale pe Youtube si a doua zi puneam in practica. Mi-a fost destul de usor sa pun in practica deoarece imi creasem un grup de Facebook dedicat fotografilor si fotomodelelor. Postam in grup ca vreau sa fac o sedinta foto anume si cineva era interesat de subiectul propus. In timp am fost publicat si intr-o revista locala, revista Altfel. Mi-au fost publicate doua sedinte foto, una pe timp de toamna si una cu subiectul " Regina frigului ".

Dupa doi ani a venit, in mod natural, trecerea la fotografia de eveniment. Am facut investii serioase in echipament foto si m-am " pus pe piata ". Pe nisa aceasta ma simt cel mai comod, pentru ca inainte de fotografie am lucrat ca si agent de vanzari. In domeniul vanzarilor intalneam zilnic zeci de oameni cu care cream relatii. Fotografia de eveniment imi ofera acea comunicare si pasiune de care am nevoie pentru a da tot ce am mai bun din mine. Pot sa spun ca este primul job pentru care lucrez intre 15 ore si 19 ore pe zi, iar cand ajung acasa nu ma simt obosit psihic. Fac ceea ce imi place si asta imi da energie sa continui.

Contacteaza-ma!